Доба в зоні проведення ООС минула без втрат

26.08.2021 07:09   -

Протягом минулої доби, 25 серпня, в районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовано 5 порушень режиму припинення вогню, – повідомляє прес-служба ООС. Для обстрілів терористи використовували гранатомети різних систем і кулемети.

Поблизу НОВОЛУГАНСЬКОГО російські найманці двічі обстрілювали позиції українських захисників з ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів. Неподалік ТРАВНЕВОГО ворог вів вогонь з автоматичних станкових гранатометів. У напрямку КАТЕРИНІВКИ збройні формування Російської Федерації вели вогонь з автоматичних станкових і ручних протитанкових гранатометів, а також з великокаліберних кулеметів. Крім того, на ЛУГАНЩИНІ було зафіксовано проліт ворожого безпілотного літального апарату типу «Орлан-10» з перетином лінії розмежування. На обстріли російсько-окупаційних військ наші захисники відкривали вогонь у відповідь.Бойових втрат серед українських військових немає“, – уточнюється в повідомленні.

Станом на 7 годину ранку, 26 серпня, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

25 серпня делегація депутатів Європейського Парламенту відвідала район проведення операції Об’єднаних сил з метою ознайомлення з поточною безпековою ситуацією на Приазов’ї. Під час візиту до Маріуполя гості ознайомилися з актуальною політикою безпеки та соціально-економічною ситуацією в регіоні. Також європарламентарі відвідали Маріупольський торгівельний порт, обговорили проблематику його діяльності та наслідки морської блокади в районі Азовського моря та Керченської протоки.