Дніпряни витратили близько $20 000 000 на купівлю автомобілів

12.08.2019 18:15   -
Автор:

У липні в Дніпрі та Дніпропетровській області придбали 600 нових автомобілів, кожен з яких в середньому коштував 35,5 тисяч доларів.
Про це повідомляє Інтернет-видання “ДНІПРО. ГОЛОВНЕ” із посиланням на “Відкритий“.
Найчастіше на вулицях Дніпра ви можете зустріти представників шести найпоширеніших класів автомобілів. Всі вони позначаються латинськими літерами та йдуть в алфавітному порядку. Це – А, В, С, D, E і F. Насправді це не всі класи автомобілів, їх значно більше, але серед тих, що купили минулого місяця, є машини В, С, D, E і F.
Загалом сума витрат на купівлю автомобілів за липень у регіоні склала 20 мільйонів доларів. Найпопулярнішою маркою у Дніпрі стала Renault. На суму 1,5 мільйона доларів було зареєстровано 104 автомобілі даного виробника. Серед найпопулярніших марок також зазначають Toyota та Kia.
У B-класі найбільший попит мала Renault Sandero, а серед моделей C-класу — Renault Logan MCV. Ліфтбек Skoda Octavia найчастіше купували серед машин класу D. Серед автомобілів E-класу найбільше продажів отримала Toyota Camry. У F-класі бестселером був Porsche Panamera. Серед позашляховиків лідером продажів став кросовер Kia Sportage, який виявився найпопулярнішим серед усіх класів.