Дніпряни різко розкритикували самопіар Геннадія Гуфмана

25.01.2019 17:00   -
Автор:

Діалоги з журналістами відомого своєю корупційною діяльністю колишнього чиновника Дніпропетровської міськради викликали у дніпрян зовсім не ту реакцію, на яку розраховував “соціально-ініціативний” Геннадій Гуфман. Місцеві мешканці розкритикували псевдомецената в коментарях під інтерв’ю, яке Гуфман дав одному місцевому виданню.
Про це інформує “ДНІПРОГРАД“, повідомляє Інтернет-видання “ДНІПРО. ГОЛОВНЕ“.
Спілкуючись з журналістами, Геннадій Гуфман хизується своїми добрими дворовими справами, при цьому уникаючи згадки про не зовсім чесне минуле і корупційні схеми на посаді керівника міською нерухомістю.
Втім, реакція дніпрян на матеріал виявилася більш ніж показовою: на 2-3 коментарі з подякою за “лавочки и заборчики” припадає кілька десятків з критикою діяльності сумнозвісного політика.
«Невже я один пам’ятаю про скомунізжені об’єкти комунальної власності, коли Гуфмана кермував комісією в міськраді? Та й взагалі прикро, що в нашій країні до цих пір є люди які купуються (з виборів у вибори) на “намиста” як папуаси. Дають гроші або роблять щось для будинку, беріть або дякуйте за допомогу, але голосуйте головою, а не шлунком», – закликав користувач соцмережі Facebook Олексій Іщенко.

Геннадій Гуфман донедавна не прагнув публічності, ба більше, за роки проведенні у депутатському кріслі Дніпровській міській раді, з 2006 по 2015 рік мешканці округу, за яким він обирався, не знали про існування Гуфмана. Нині по всьому місту розвішані плакати із обличчям «громадського діяча».
Восени 2015 року Служба безпеки України викрила схему систематичного привласнення бюджетних коштів в особливо великому розмірі. Організатором злочинної схеми був депутат Дніпропетровської міської ради, колишній директор одного з комунальних підприємств Геннадій Гуфман.
Раніше Вищий господарський суд не дозволив фірмам, пов’язаним з Геннадієм Гуфманом, заволодіти приміщенням Художнього салону в центрі Дніпра.
Натомість вже після Революції гідності й втрати покровителів у особі губернатора Колеснікова та секретаря міської ради Романенка Гуфман і пов’язані з ним особи намагалися вкрасти в держави стратегічний трубний інститут площею понад 7000 квадратних метрів у центрі Дніпра.