Дніпрян запрошують долучитися до щоденного флешмобу Run Ok

21.06.2019 16:00   -
Автор:

Дніпровські активісти, які виступають за здоровий спосіб життя, запрошують мешканців міста долучатися до флешмобу Run Ok.
Про це сьогодні, 21 червня, під час прес-конференції заявив організатор флешмобу Кирило Нестеренко, повідомляє Інтернет-видання “ДНІПРО. ГОЛОВНЕ” із посиланням на “Дніпроград“.
За його словами, флешмоб триває протягом останніх 20 днів. Щодня Кирило Нестеренко разом із однодумцями виходить на ранкову пробіжку й таким чином популяризує здоровий спосіб життя. Аби розповсюдити інформацію про флешмоб, Кирило використовує Інстаграм, де кожен учасник викладає власні відео та фото з ранкової пробіжки.
Наразі долучитися до флешмобу можна двома шляхами. При цьому, його учасники мають можливість отримати подарунки від організаторів.
“Наш флешмоб буде проводитися у двох форматах: онлайн і офлайн. Перший – це коли учасник біжить, знімає матеріал і викладає в соцмережі з нашої відміткою. Офлайн – це коли ми біжимо разом. На даний момент у флешмобі беруть участь понад 20 осіб у віковому діапазоні від 16 до 27 років. Для тих, хто бігає з нами регулярно, щодня, ми приготували призи. Чим довше береш участь у флешмобі, тим вагоміший приз. А бігаємо ми щодня о 7 ранку і о 8 вечора”, – розповів Киридо Нестеренко.
Таким чином, дніпряни мають змогу не тільки корисно провести свій час, а і познайомитися з однодумцями та отримати приємні подарунки.
Зв’язати з автором ідеї флешмобу можна за посиланням в Інстаграм