«Дніпровський електротранспорт» став лідером року в номінації Національного бізнес-рейтингу

03.01.2019 13:30   -
Автор:

​Комунальне підприємство «Дніпровський електротранспорт» стало флагманом галузі за версією щорічного незалежного дослідження українського ринку, яке організовує Національний бізнес-рейтинг.
Про це повідомляє Інтернет-видання «ДНІПРО. ГОЛОВНЕ» з посиланням на прес-службу Дніпровської міськради.
КП входить до переліку найкращих уже кілька років поспіль. Так, за результатами 2018 року комунальне підприємство здобуло «золото» рейтингу серед суб’єктів господарювання України у номінації «Ділова активність».
У попередніх роках «Дніпровський електротранспорт» посідав четверту сходинку. Крім цього, підприємство стало лідером серед суб’єктів господарювання Дніпропетровської області у номінації «Фінансові показники успішної діяльності».
Відтак КП «Дніпровський електротранспорт» визнали «Лідером року-2018».
Під час складання рейтингу враховують, зокрема, загальні показники діяльності, результативність, рентабельність та платоспроможність підприємств. Зазначимо, що минулий рік став знаковим для розвитку електротранспорту у Дніпрі.
Так, у місті відкрили новий тролейбусний маршрут на житломасив Сокіл, а також запустили подовжені маршрути тролейбусів № 19 і № 5. На фінішній прямій і процес придбання нових тролейбусів у співпраці з міжнародною фінансовою інституцією.
Крім цього, у Дніпрі системно ремонтують наявні трамваї та тролейбуси.