Дніпровська поліція отримає 8 млн грн з міського бюджету

28.09.2016 13:22   -
Автор:

На 14-й сесії міської ради Дніпра депутати підтримали виділення додаткових коштів на фінансування програми «Безпечне місто». За відповідне рішення проголосував 51 народний обранець.
Про це повідомляє Інтернет-видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ» з посиланням на прес-службу міськради.
Так, понад 8 млн грн буде надано міській поліції, 60 млн грн отримає міське управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій для придбання 60-метрової драбини та спеціального обмундирування, яких потребують надзвичайники.
«Це дуже позитивний момент для наших підрозділів. Вперше за кілька років нам надали кошти для забезпечення нормальної роботи поліції. Вони підуть на ремонт транспорту та техніки, забезпечення роботи наших слідчих та оперативного складу. Це допоможе більш ретельно та ефективно діяти в різних ситуаціях», – вважає начальник міської поліції Андрій Бідило.
Депутати міськради звернули увагу на те, що в місті необхідно встановити камери спостереження, щоб правоохоронці могли оперативно виявляти правопорушників.
«Ми допрацьовуватимемо програму «Безпечне місто» – особливо, після трагедії, що сталася з нашими поліцейськими. Адже тих коштів, що закладені на програму, недостатньо. У місті будуть встановлені додаткові відеокамери, проте цим буде займатися Національна поліція. Місто лише виділяє фінансування», – зазначив Борис Філатов.