Дніпровська Ліга Сміху обійдеться містянам у півтора мільйона бюджетних гривень

18.03.2019 18:00   -
Автор:

Департамент гуманітарної політики Дніпровської міської ради оголосив тендер на проведення фестивалю місцевої Ліги Сміху.
Про це повідомляє Інтернет-видання “ДНІПРО. ГОЛОВНЕ” з посиланням на “Дніпроград“.
На гумористичний фестиваль мерія виділила 1,5 млн грн. Послугу підрядник має надати з 16 квітня по 25 грудня. Загалом захід проходитиме у чотири етапи: один день для першої гри в квітні, у травні – два дні одна четверта фіналу, ще два дні півфіналу в жовтні і фінальне змагання, яке відбудеться в листопаді.. В рамках реалізації проекту можуть проводитись прес-конференції, презентації, майстер-класи, конкурси тощо.
Підрядник має взяти на себе усю організацію заходу, зокрема розроблення художньої концепції заходу; запросити журі, закупити і встановити декорації, організувати проживання, харчування та проїзд для членів журі та учасників з інших міст. Провести рекламну кампанію – надрукувати афіші, організувати роздачу флаєрів, закупити і оформити сувенірну продукцію, зокрема чашки, футболки, блокноти, екосумки, прапорці та повітряні кульки з символікою заходу. Забезпечити звукове та світлове оформлення та організувати фото-відеозйомку конкурсу.