Дніпропетровський “УДАР” йде на місцеві вибори самостійно

25.11.2014 21:05   -
Автор:

Дніпропетровський осередок партії “УДАР” йде на місцеві вибори самостійно. Про це заявили в обласному керівництві політичної сили, повідомляє інтернет-видання “ДНЕПР. ГЛАВНОЕ”.
«На новому етапі свого розвитку ми, проаналізувавши діяльність “УДАРу” в попередні роки, змінюємо свої підходи у роботі та спілкуванні зі своїми виборцями”, – каже голова Дніпропетровського обласного осередку Руслан Колєсніков.
Відтепер – ніяких зайвих бюрократичних бар’єрів. Партія буде відкритою для всіх людей, які прагнуть змінити країну на краще. Тому вже від сьогодні “УДАРівці” всіляко підтримують талановиту молодь та професіоналів своєї справи, які готові розпочати переформатування України.
Наразі головна мета Політичної партії “УДАР Віталія Кличка” – вибудувати в нашій державі відкрите громадянське суспільство на засадах свободи, самоврядності, верховенства права, керуючись принципами демократії та створити умови для вирішення економічних проблем і добробуту громадян.
Тож, за словами Руслана Колєснікова, їхня політична сила обіцяє бути відкритою для людей не тільки під час передвиборчих перегонів, а і повсякденно, адже тут упевнені: влада повинна працювати для людей, а не навпаки.
Особливу увагу Політична партія “УДАР Віталія Кличка” завжди приділяла молоді, яка зараз зі всією відповідальністю і щирою душею відстоює незалежність нашої країни. Цей пріорітет для “УДАРівців” залишається незмінним.
Вони розуміють: українці платять дуже велику ціну за вільну незалежну країну, тому головне зараз — не зупинятися, аби не втратити дух нації, який відродився через десятки років. Адже зараз жоден політик не має права зрадити всіх тих героїв, які віддали за майбутнє рідної землі найдорожче – своє життя, впевнені члени Політичної партії “УДАР Віталія Кличка”.