Дніпропетровський міськводоканал закликав городян не платити своїм працівникам

05.12.2015 13:10   -
Автор:

КП “Дніпроводоканал” звернувся до жителів Дніпропетровська з попередженням, що під виглядом працівників комунального підприємства по квартирам можут ходити шахраї, – передає Depo.Дніпро з посиланням на офіційний сайт водоканалу.
“Адміністрація КП “Дніпроводоканал” повідомляє, що контролерами абонентських ділянок буде активно проводитися інформаційно-роз’яснювальна робота з приводу необхідності оплати спожитих послуг. У ході роботи будуть розноситися повідомлення, квитанції і зніматися контрольні показання з квартирних приладів обліку, – сказано у заяві. – У зв’язку з цим, звертаємося до всіх громадян міста, особливо самотніх пенсіонерів, що в цей період під виглядом працівників КП “Дніпроводоканал” знову можуть активізуватися шахраї.
Щоб уникнути фактів шахрайства, просимо вас бути пильними і уважними. Нагадуємо, проводити будь-які розрахунки безпосередньо з представниками підприємства заборонено. Оплата послуг здійснюється виключно у безготівковій формі безпосередньо на розрахунковий рахунок КП “Дніпроводоканал”.
Читайте також: Міграційна служба радить не поспішати зі зміною назв вулиць у паспортах