Дніпропетровські чиновники анонсують ремонт центрального проспекту до Дня міста

23.06.2015 14:31   -
Автор:

У Дніпропетровську до Дня міста відремонтують бульварну частину проспекту Карла Маркса від монументу «Вічна Слава» до вулиці Леніна.
Про це під час виїзної прес-конференції повідомила заступник директора департаменту комунального господарства та капітального будівництва Дніпропетровської міської ради Анна Москаленко, пише видання “ДНЕПР. ГЛАВНОЕ“.
«На сьогодні роботи з благоустрою ведуться від монументу Вічної Слави до вулиці Фурманова, тут вже встановлено 290 метрів бордюру, далі комунальники укладатимуть тротуарну плитку. Загалом на цій ділянці планується укласти понад 2 тисячі квадратних метрів плитки», – зазначила Анна Москаленко.
Читайте також: Днепропетровск фестивалит на миллионы
Вона додала, що під час благоустрою бульвару будуть облаштовані велосипедні доріжки, їх виділять іншим кольором, а саму плитку укладатимуть на сантиметр нижче, ніж на пішохідній частині. Велодоріжки будуть укладені від проспекту Гагаріна і уздовж усього проспекту К. Маркса.
Департамент також готує подарунок для дніпропетровців – планується викласти вишиванку із плитки від вулиці Дзержинського до вул. Барикадної.
Після Дня міста поточний ремонт бульварної частини проспекту К. Маркса продовжиться – роботи будуть вестись від вулиці Леніна до залізничного вокзалу. Загалом благоустрій центрального проспекту міста планується закінчити у листопаді.
Читайте також: Днепропетровские историки определились с переименованиями
Чиновники запевняють, що поточний ремонт проспекту К. Маркса виконується коштом міського бюджету. Загалом під час ремонту планується укласти 30 тисяч квадратних метрів тротуарної плитки, встановити 6, 8 кілометрів бордюру, 157 антивандальних лавочок та 157 урн.