В Дніпропетровську активісти вимагають прибрати поліцейську парковку (ВІДЕО)

04.02.2016 20:15   -
Автор:

Частина вулиці Троїцької (колишня Червона), на якій розташоване Головне управління Національної поліції в Дніпропетровській області, майже десять років перегороджена шлагбаумами та металевим парканом. Прямо на проїзній частині працівники ГУ Національної поліції паркують свої автомобілі, незважаючи на знаки, які забороняють паркування.
Про це йдеться у сюжеті “Громадського ТБ Дніпро“.
3-го лютого 2016 року активісти громадської організації «ЗОВ» спробували за допомогою виклику нової патрульної поліції вплинути на ситуацію. «Патрульні поліцейські написали рапорти, що на проїзній частині розташовані шлагбауми і паркан, і почали виписувати протоколи на порушників, які лишили свої машини під знаками, що забороняють паркування. А порушники це хто? Це працівники нової-старої поліції», — розповідає активіст В’ячеслав Поїздник.
Начальник Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області Ігор Репешко пообіцяв вирішити ситуацію в рамках закону.
Зранку 4 лютого на знаках, які забороняють паркування на вулиці Троїцькій, з’явились таблички, згідно з якими паркування заборонено лише на невеличкий частині вулиці, а саме на відстані 80 і 15 метрів від парковки ГУ Національної поліції.
Співробітник КП «Дніпродорсервіс» заявив, що керівництву комунального підприємства надійшло розпорядження повісити таблички до знаків, що і було зроблено.
«Ми роками не можемо добитися встановлення знаків там, де вони необхідні, а тут біля управління вони з’являються за одну ніч. Неможливо за одну ніч законно встановити такі таблички», — коментує ситуацію громадський активіст Дмитро Єлагін.



Фото: ЗОВ