Дніпропетровська ОДА співпрацюватиме з міжнародним товариством прав людини

13.01.2015 15:20   -
Автор:

Як спільно вирішувати найскладніші питання стосовно дотримання прав людини в регіоні обговорили під час зустрічі радник губернатора Борис Трейгерман та голова обласного відділення Ірина Пупенко.
Про це повідомляє видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ».
Дніпропетровське відділення міжнародного товариства прав людини займається широким спектром проблем. Її представники допомагають інвалідам, дитячим будинкам, військовим АТО тощо.
Одним з основних напрямків діяльності є юридична допомога та захист прав людей, що незаконно опинилися в місцях позбавлення волі. Зокрема, наразі представники товариства займаються справою чоловіка, який, за їх словами, є патріотом та за свої переконання ще з 2013 року незаконно знаходиться в слідчому ізоляторі.
Голова Дніпропетровського обласного відділення міжнародного товариства прав людини Ірина Пупенко звернулася до Бориса Трейгермана з проханням сприяти організації у її діяльності.
«Це чудово, що представники міжнародних організацій приходять до нас за допомогою і хочуть працювати разом з владою як єдине ціле, вирішувати найскладніші питання шляхом переговорів. Це показує, що з боку організацій та жителів області є довіра до тих, хто сьогодні очолює регіон, – зазначив він. – Те, що роблять представники організації, дуже важливо. Ми чуємо факти, що свідчать про порушуються прав людей, які стояли за свободу і незалежність України. В результаті сьогоднішньої зустрічі ми виробимо механізм того, як нам разом вирішувати найважчі питання якнайшвидше».