Дніпропетровська ОДА підтримала волонтерів у створенні Центру допомоги АТО

02.11.2015 12:16   -
Автор:

У містах Дніпропетровщини продовжують відкриватися філії Центру допомоги учасникам АТО та їх родинам. Волонтери Синельникового звернулися до Центру допомоги АТО при облдержадміністрації з проханням допомогти відкрити таку філію і в їхньому місті. Відтепер учасники АТО та їх родини Синельникового можуть отримувати консультації та підтримку у вирішенні проблемних питань в рідному місті.
Про це пише видання “ДНЕПР. ГЛАВНОЕ” з посиланням на ОДА.
Як пояснила Наталія Шуліка, перед тим як запустити центр, волонтери приїжджали в Центр допомоги АТО при Дніпропетровській ОДА для консультації: «Ми їм розповіли, як це повинно працювати, що для цього потрібно. І ось ми бачимо результат. Про їх діяльність дуже добре відгукуються сім’ї воїнів. Волонтери досі іноді звертаються до нас за допомогою. Наприклад, в юридичних тонкощах. Ми завжди раді їм допомогти», – зауважила Наталія Шуліка.
Читайте також: Борис Філатов презентував унікальну книгу про Дніпропетровськ
На знак подяки за роботу, обласний Центр передав волонтерському посилку з канцтоварами: «У ній папір, олівці, ручки, наклейки «Я захисник, я цим пишаюсь» тощо», – підсумувала Наталія.
Читайте також: В Бабушкинском районе насчитали голоса в пользу «Укропа» и «Відродження»