Дніпропетровська облрада просить змінити межі нових районів

30.07.2020 15:20   -

Через звернення мешканців Петропавлівського та Межівського районів, Дніпропетровська обласна рада офіційно звернулася до центральної влади з проханням переглянути межі новоутворених, згідно із адміністративною реформою, районів області.

У зверненні до голови Верховної Ради Дмитра Разумкова йдеться про необхідність зміни меж новоутвореного Синельниківського району.

«Просимо розглянути варіант перенесення центру Синельниківського району до міста Першотравенська, відповідно Першотравенський район у складі територій Брагинівської сільської, Васильківської селищної, Великомихайлівської сільської, Дубовиківської сільської, Зайцівської сільської, Іларіонівської селищної, Маломихайлівської сільської, Межівської селищної, Миколаївської сільської, Новопавлівської сільської, Першотравенської міської, Петропавлівської, Роздорської та Покровської селищних, Раївської, Слов’янської та Української сільських, Славгородської селищної та Синельниківської міської територіальних громад», – зазначив у своєму зверненні голова облради Святослав Олійник.

Громадяни висловили своє невдоволення віддаленістю нового центру від їх місця проживання, що ускладнить отримання ними адміністративних послуг.

B669E44F-A6C7-415D-8A60-62319FADA63B