Дніпропетровська обласна організація ВО «Батьківщина» вітає зі святом Першого вересня

01.09.2017 12:45   -
Автор:

Дніпропетровська обласна організація ВО «Батьківщина» вітає зі святом Першого вересня
Дорогі друзі!
Щиро вітаємо вас з Днем знань!
Перше вересня – це свято дітей і дорослих, учнів і вчителів, студентів та викладачів. Це свято, яке люблять практично всі українці, адже воно має особливу енергетику.
Перше вересня – це той день, коли дорослі – батьки та вчителі – намагаються влаштувати дітям свято, учні та студенти радіють від зустрічей з друзями, а перед першокласниками відкривається нова сторінка життя.
Так сталося, що в цей день українські політики зазвичай приходять в школи та навчальні заклади і жваво обіцяють підтримувати освіту, учнів і студентів. Але насправді для державних осіб цей день мав би розпочинався не з промов на святкових лінійках, а із звітів перед громадськістю про те, які покращення в учнів та студентів, усіх освітян розпочнуться з першого вересня.
Упевнені, що перед новим навчальним роком українські студенти мають дізнавалися не про зменшення стипендій, а про їх збільшення, учні вчасно, а не в грудні, повинні отримувати усі підручники, а батьки не ламати голови над тим, за що зібрати дитину в школу.
Віримо, що виховання нації дуже скоро стане для держави одним з головних завдань – вчителі, викладачі, науковці матимуть достойні зарплати, а інтелект нації працюватиме на Україну. І дуже скоро ми всі перевернемо сторінку новітніх псевдореформаторів, а Україна стане на шлях позитивних змін та справжніх перетворень.
Бажаємо всім вам сил та натхнення!
Божої підтримки в усіх справах!
Дніпропетровська обласна організація ВО «Батьківщина»