Дніпропетровщина додатково отримала 100 млн грн на ремонт доріг

07.09.2018 13:15   -
Автор:

Укравтодор схвалив рішення про перерозподіл коштів, що виділялися на дорожні проекти, і виділив 300 мільйонів гривень на капітальний ремонт траси Н-11 Дніпро – Миколаїв, з яких Дніпропетровська область отримає 100 млн грн.
Про це повідомляє інтернет-видання «ДНІПРО. ГОЛОВНЕ», з посиланням на “Урядовий портал“.
Державне агентство автомобільних доріг (Укравтодор) за результатами моніторингу ходу виконання робіт з будівництва, реконструкції, капітального та поточного середнього ремонтів автомобільних доріг схвалило рішення про перерозподіл коштів, що виділялися на дорожні проекти, на користь активного будівництва.
Найбільш кричуща ситуація склалася на Миколаївщині. Цього року області виділено 560,7 млн грн. Втім, обсяг виконаних робіт складає лише 17%. Це найменший показник серед регіонів. З огляду на всі чинники і очікуване завершення будівельного сезону Укравтодор перерозподілив 300 млн грн, які виділялися на капремонт дороги «Олександрівка – Кропивницький – Миколаїв», і направив їх на ремонт дороги Н-11 Дніпро – Миколаїв у пропорції: 200 млн грн – Миколаївській області, а 100 млн грн – Дніпропетровській.
Аналогічний – міжпроектний – перерозподіл здійснено в Одеській та Дніпропетровській області. Будівництво, яке досі не розпочато, позбавлене фінансування. А проекти, які можна довести до завершення, отримали додаткові кошти.