Дніпропетровців запрошують приєднатися до «Години Землі»

18.03.2016 15:42   -
Автор:

19 березня відбудеться Всесвітня акція «Година Землі». Приєднатися до неї із закликом зберегти довкілля звернулися громадські екологи-активісти.
Про це повідомляє Інтернет-видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ» з посиланням на Дніпропетровську обласну організацію журналістів України.
«В суботу, 19 березня, о 20.30 люди по всьому світу на годину вимкнуть світло, електричні прибори, освітлення будівель», – розповіла голова Дніпропетровської філії організації Let’sdoit, Ukraine! Анастасія Єрємєєва.
Активісти звертаються до мешканців Дніпропетровська та області, підприємств, громадських організації, місцевої влади із закликом приєднатися до Години Землі і на невеликий час відмовитися від комп’ютера чи телевізора, вимкнути зарядні пристрої тощо. Після проведення акції, активісти хочуть звернутись до ДТЕК Дніпрообленерго, аби дізнатися – наскільки знизилось споживання електрики за цю годину, і потім обіцяють поділитися інформацією з громадськістю.
«Також незабаром Дніпропетровськ приєднається до Всеукраїнської екологічної акції «Зробимо Україну чистою разом». Мета акції – боротьба зі стихійними звалищами та популяризація роздільного збору та переробки відходів. Вона відбудеться 23 квітня. Головним майданчиком фестивалю стане парк ім. Шевченка.
Читайте также: В Днепропетровске цирк разбили прямо на газонах парка Глобы (ФОТО).