Дніпропетровці-учасники АТО звільняються від сплати комунальних послуг

26.11.2014 12:24   -
Автор:

Дніпропетровці-учасники антитерористичної операції на Донбасі, а також їх сім’ї звільнені від оплати комунальних послуг. Відповідне рішення було прийняте на сесії Дніпропетровської міськради у середу, 26 листопада.
Про це повідомляє видання “ДНЕПР. ГЛАВНОЕ“.
Автор цієї ініціативи – депутат міськради, член партії «Блок Петра Порошенка» Каміль Примаков. Його підтримали колеги-депутати і рішення було внесено на розгляд сесії.
«За попередніми даними в АТО беруть участь близько 3 тисяч дніпропетровців. Приблизна сума, яка потрібна для компенсації сплати комунальних послуг складає 7 – 7,5 млн. грн.», – сказав депутат міськради, член партії “Блок Петра Порошенка” Каміль Примаков.
Відповідно до рішення, комунальні підприємства, що надають житлово-комунальні послуги в Дніпропетровську повинні забезпечити його виконання.
Як відомо, рішення про звільнення від оплати комунальних послуг учасників антитерористичної операції на Донбасі, а також їх сім’ї та членів сімей загиблих під час участі в АТО раніше прийняли Київська міська держадміністрація та Львівська міськрада.
Читайте також: На Дніпропетровщині 127 учасників АТО отримають безкоштовні земельні ділянки