Дніпродзержинська «Свобода» розпочала підготовку до місцевих виборів

10.01.2015 11:07   -
Автор:

Дніпродзержинська «Свобода» розпочала підготовку до майбутніх місцевих виборів. В мережі з’явилася «анкета прихильника дніпродзержинської «Свободи», в якій люди фактично запрошуються до співпраці на майбутніх місцевих виборах і викладаються основні пункти передвиборчої програми партії.
Про це повідомляє Інтернет-видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ».
Один з лідерів місцевої «Свободи», активіст волонтерського руху Сергій Злючий повідомляє, що активісти продовжують допомагати українській армії, волонтерська група сьогодні планує вирушити до поранених бійцям до Дніпропетровська.
«09.01.2015, досить активний робочий день волонтерської групи ВО “Свобода”. Протягом дня готували передачу для поранених, що проходять курс лікування в обласному Січеславі. Продовжуючи Різдвяну традицію, передаємо чималу кількість памперсів для дорослих, одноразові простирадла, спідню білизну, мед, консервацію, смаколики, мандарини і добрий настрій. Плануємо все це відвезти завтра, 10.01.2015, але як сніг дасть…
Сьогодні отримали інформацію про те, що наші земляки з 20-тки отримали через НП відправлену напередодні посилку з ще однією бензопилою, котра вже традиційно додатково укомплектована запасним ланцюгом і комплектом мастил. Оскільки коробка з бензопилою була досить місткою, то ми заповнили чималу порожнечу теплими шкарпетками, зимовими балаклавами та рукавицями. Нині ж надали матеріальну допомогу розміром у 800грн. офіцеру, Олегу Автандилову, який проходить курс лікування і потребує чималої кількості недешевих ліків.
Сьогодні було перше надходження грошової пожертви для Війська: наш практично регулярний помічник Микола Г. вніс до волонтерської скарбниці 300грн. готівки. Викуплену за 5000грн. потужну стаціонарну рацію передали через Сергія Ш. до підшефного військового підрозділу у Донецьку область», – пише Сергій Злючий.
Читайте також: У міськраді визнають, що програма з підтримки волонтерства «сира»
По материалам: Кстати