Дніпро заполонила реклама перевезень до Криму

11.08.2017 12:15   -
Автор:

У сезон відпусток у Дніпрі стає все більше оголошень, що обіцяють перевезення до Криму без пішого переходу – одразу до міста біля Чорного моря.
Про це на своїй сторінці у Фейсбук написала дніпрянка Олена Шаєва, повідомляє Інтернет-видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ» .
«Сьогодні зранку я, мешканка міста Дніпро, вийшла з будинку і побачила що багатоповерхівка в декілька блоків вся ретельно обклеєна великою кількістю листівок «ПЕРЕВЕЗЕННЯ ДО КРИМУ, ЯЛТА, АЛУШТА, КЕРЧ, СIМФЕРОПОЛЬ. Не було кутка і місця на будинку де б не було цих об’яв! Я витратила годину часу щоб зірвати ці оголошення і викликала поліцію, яка їхала 2 години і з’явилася тільки після другого мого дзвінка в 102.Поліцейські сфотографували ці оголошення, оголосили що розклеювання будь-яких оголошень заборонено і карається адміністративно.
А про заборону реклами перевезень до Криму вони взагалі нічого не знають, ніколи не чули! Хоча, як мінімум, реклама перевезень до Криму була заборонена на черговій сесії міськради Дніпра ще в липні 2016 року. Мене ще запитали що я хочу від патрульної поліції в даному випадку. Відсутність знань законів абсолютно не збентежило поліцейських, і вони з гордістю повідомили мені що вони не фахівці в цих питаннях!
На «гарячій» лінії міськради мені повідомили що за заявкою громадян такі оголошення знімаються протягом 30 днів!
Прошу, поділиться своїм досвідом в цьому питанні, які ще закони забороняють рекламу перевезень до Криму», – пише вона.