Дніпро вперше вийде на марш за права тварин

04.10.2017 13:30   -
Автор:

На початку жовтня у більшості країн відзначають Всесвітній день тварин. Зоозахисники впевнені, що Україна готова зробити крок у напрямі гуманності, відмовитися від знущань та визнати права тварин.
Про це повідомляє Інтернет-видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ» з посиланням на повідомлення організаторів.
Дніпро – одне з міст України, де рух зоозахисників має багаторічний досвід та безліч позитивних результатів.
У неділю, 15 жовтня, у місті відбудеться Всеукраїнський марш за права тварин. Подія покликана об’єднати зоозахисну спільноту та заявити владі і громадськості, що тисячі українців готові боротися за гуманне ставлення до тварин. Всі небайдужі вийдуть на марш для того, аби покласти край знущанням над тваринами в цирках, дельфінаріях і у сфері розваг, закликати владу впровадити дієві механізми боротьби з живодерами та садистами, звернути увагу українців на цю проблему.
У Дніпрі марш стартуватиме о 12:00.
Маршрут: Збори о 12:00 біля «Французької каруселі» (ЦУМ) – далі Європейська площа — вул. Глінки до «Мост Сіті» – вул. Харківська до вул. Князя Володимира Великого – далі Цирк — перетин Січеславської Набережної на перехресті з вул. Павла Нірнінберга – вздовж Січеславської Набережної рухатимуться до «Кулі бажань», де буде влаштовано невеликий флешмоб на зоозахисну тематику.