Дніпро піклується: з’явилися борди з адресами Пунктів незламності

04.02.2023 13:11   -

У всіх мікрорайонах Дніпра з’явилися борди з адресами Пунктів незламності. Їх, для зручності городян, розмістили у безпосередній близькості до розташування цих центрів єдності.

Зробили це на випадок відсутності зв’язку або ж можливого блекауту. Городяни можуть сфотографувати адреси та завжди мати їх при собі у телефоні, чи записати на папірець, чи запам’ятати.

Нагадаємо, у Дніпрі за дорученням міського голови Бориса Філатова відкрили 86 Пунктів незламності у різних куточках міста. Там є все необхідне, що може знадобитись під час віялових відключень світла або ж довготривалого блекауту.

У кожному Пункті єднання є генератор. Можна зарядити гаджети, обігрітись, випити чай або каву та з’їсти смаколики. Кожен із 86 Пунктів незламності поділений на окремі зони: окрема кімната для підзарядки гаджетів, окрема кімната для дітей, в якій вони можуть погратися, та кімната Матері та дитини. Обов’язково є і аптечка. Можна також, у разі необхідності, отримати першу медичну допомогу. У деяких Пунктах незламності є навіть фотозони.

Щоденно Пункти незламності перевіряє представник так званого інституту чергового по місту, який створили у Дніпрі за дорученням міського голови Бориса Філатова. Профільні заступники та директори департаментів і комунальних підприємств відвідують Пункти незламності дніпрян у різних куточках міста, аби перевірити, як вони обладнанні та як працюють.

Адреси 86 Пунктів незламності у Дніпрі можна переглянути у закріпленому файлі.