Дніпро-Арена стала фартовою для збірної України

04.06.2021 06:02   -

Після чотирьох нічиїх збірна України нарешті здобула перемогу над пристойним суперником. Порадувало, що наша команда покращала ігрову динаміку. Цьому сприяла поява цілої групи виконавців з європейських чемпіонатів. Всі дуже старалися. Та найкорисніше діяв Ярмоленко – капітан, лідер колективу.

Контрольний матч, 03.06.2021, Дніпро, стадіон “Дніпро-Арена”, Україна – Північна Ірландія 1:0, Гол: Зубков 10.

Багато моментів, і ще більше бажання, було у Андрія Ярмоленка, але одному з лідерів нашої збірної потрібно заново звикати до футболу після весняного простою. Сьогодні він в цілому виглядав непогано, але пішов з поля без забитого. Також добре увійшов в гру Георгій Судаков, який видав кілька хороших передач на партнерів, – повідомляє ua-football.

До речі, вболівальники назвали Андрія найкращим гравцем матчу.

Він уже в дебюті зустрічі мав хороші нагоди забити. Так само можна сказати й про Яремчука. Але їхнім ударам трохи забракло точності. Втім, господарям таки вдалося забити швидкий гол, який виявився переможний.

Велика кількість нереалізованих моментів нашої команди, тому виникали побоювання, що Північна Ірландія ще й зрівняє, але сьогодні ми змогли обійти неприємність стороною. Україна здобуває першу перемогу в 2021-му році і продовжує підготовку до чемпіонату Європи. Роботи ще вистачає і розслаблятися категорично забороняється

До перерви українці мали перевагу, створювали моменти. Однак рахунок не змінився.

Після відпочинку темп гри дещо впав. Але затишшя тривало недовго. І наші активізувалися, і гості почали діяти гостріше і настирніше. Взагалі північноірландці виявилися командою добротною, добре організованою.

Наші забили ще один гол на останній хвилині основного часу. Відзначився Бєсєдін. Але рефері в тому епізоді зафіксував офсайд у динамівця.

Поєдинок так і завершився мінімальною перемогою нашої збірної. Але дуже важливою в психологічному плані.



Україна: Бущан – Караваєв, Забарний, Матвієнко, Миколенко – Маліновський, Сидорчук (Степаненко 76), Шапаренко (Судаков 72) – Ярмоленко, Яремчук (Бєсєдін 46), Зубков (Марлос 46)
Північна Ірландія: Пікок-Фаррелл – Баллард, Кеткарт, Браун (Макклелланд 89), Фергюсон (Сміт 68) – Даллас (Чарльз 89), Макнейр, Макканн (Вайт 81), Севілл – Мадженніс (Лафферті 61), Макгінн (Томпсон 46)
Попередження: Бєсєдін 90 + 2 – Макнейр 90+3