Дніпряни йдуть на хитрощі, щоб придбати алкоголь після 22:00

14.06.2018 14:00   -
Автор:

Начальник відділу зв’язку з громадськістю патрульної поліції Дніпропетровської області Павло Карманов розповів в спеціальному коментарі Інтернет-виданню «ДНІПРО. ГОЛОВНЕ», що дніпряни стали пити спиртні напої просто на місці продажу, аби уникнути заборони на продаж алкогольних напоїв після 22:00.
«Статистично, по статті 178, поява або розпивання спиртних напоїв у громадському місці тримається на тій ж самій відмітці, що і на попередньому періоді, тому ми не можемо сказати, що менше ми виявляємо таких осіб, які розпивають або знаходяться у стані алкогольного сп’яніння в громадському місці», – сказав він.
Читайте також: Тимошенко рвется к власти за счет неучтенных миллионов гривен
У поліції є відпрацювання рейдів з міською радою. Покаранням за недотримання рішення займається сама міська рада, це вилучення ліцензії на торгівлю і т. д.
«Єдине, що можу сказати, що з введенням такої норми з’явилась у людей така смекалка. Є випадки, коли люди розпивають спиртні напої на місці продажу, просто беручі його з прилавку, і, звичайно, продати його не можуть, таким чином люди вигадують, щоб уникнути цих моментів. Але це так само шахрайство, за це буде така ж сама відповідальність, тому я і застерігаю проти таких дій», – додав Павло Карманов.