Дніпрянам пропонують створити бренд ландшафтного парку “Дніпрові Пороги”

09.10.2017 18:30   -
Автор:

Дизайнерів, графіків та художників Дніпра запрошують взяти участь у конкурсі на розробку логотипу та елементів фірмового стилю для регіонального ландшафтного парку «Дніпрові Пороги».
Про це повідомляє Інтернет-видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ» з посиланням на сторінку адміністраціі парку «Дніпрові Пороги» у Фейсбук.
“В логотипі та символіці бажано відобразити головну природну і культурологічну атракцію парку – Дніпрові пороги (не зважаючи на те, що вони тепер затоплені).
Для тих, хто зацікавився ідеєю і має намір взяти участь в конкурсі, просимо повідомити адміністрацію регіонального ландшафтного парку «Дніпрові Пороги». Будемо раді надати будь-які консультації задля більшої обізнаності учасників щодо природи та історико – культурної спадщини ландшафтного парку, а також його завдань і перспектив. Рекомендуемо також завітати на сайт http://poroby.org.
Щодо порядку визначення переможця і кінцевого терміну питання залишається відкритим, тому просимо всіх бажаючих висловити власне бачення, як цей процес організувати максимально ефективно. Звісно, буде присуджено грошову премію для переможця, розмір якої стане відомим пізніше”, – йдеться у повідомленні.