Дніпрян запрошують на фестиваль «Молодіжна набережна»

14.06.2018 15:45   -
Автор:

У Дніпрі 23 червня відбудеться фестиваль молодіжних ініціатив «Молодіжна набережна» в рамках святкування Дня Молоді. Початок заходу о 13:00.
Про це завідувач сектору молодіжної політики відділу молодіжної політики та національно-патріотичного виховання управління молоді, позашкільної освіти та національно-патріотичного виховання департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради Сергій Луденський розповів в ексклюзивному коментарі Інтернет-виданню «ДНІПРО. ГОЛОВНЕ».
У рамках фестивалю уздовж набережної буде розташовано ряд інтерактивних локацій. Буде обладнано Lounge-зону з пуфами, де кожен бажаючий матиме змогу відпочити, пограти у настільні ігри, послухати музику, подивитись фотовиставку та картини молодих митців. Також на цій локації пройде перший турнір з настільного «Морського бою». Всі гості матимуть змогу прийняти участь в вікторині «Неймовірне Дніпро».
Читайте також: Тимошенко рвется к власти за счет неучтенных миллионов гривен
«Додатково буде локація «Вуличний РАГС», де молодь міста матиме змогу «одружитися» і справжнє весілля «відіграють» три молоді пари. Окрім цього, на заході буде низка локацій від партнерів, де буде багато цікавої та корисної інформації для молоді», – сказав він.
Протягом всього заходу створюватиметься велика картина «Молодь Дніпра», і кожен бажаючий матиме змогу приєднатись до процесу. На захід запрошуються усі мешканці міста.