Замість гардеробників у школах Дніпра встановлять шафи за понад 3 000 000 гривень

22.08.2019 19:00   -
Автор:

У Дніпрі перед новим навчальним роком 2019-2020 для школярів закупають шафи, які встановлять замість гардеробів, адже посаду гардеробників скоротили.
Про це повідомляє Інтернет-видання “ДНІПРО. ГОЛОВНЕ” із посиланням на “Відкритий“.
Зазначимо, що 21-го серпня завершився тендер від відомства на купівлю 879 одиниць меблів для дванадцяти шкіл. Для цього у профільному департаменті виділили 3,7 мільйона гривень.

У тендері, розміщеному на сайті системи державних закупівель ProZorro, брали участь п’ять компаній. Перемогу отримав ФОП Водопян Ігор Миколайович, який за свої послуги хоче отримати 3,4 мільйона гривень.

Тепер за умовами договору він має до кінця жовтня 2019 року забезпечити шафками для одягу дванадцять шкіл міста згідно з представленим департаментом списком. Так, нові шафи отримають такі школи: 44, 55, 68, 29, 106, 141, 87, 9, 37, 58, 103, 21.
Шафи мають відповідати наступним вимогам:
Товар повинен бути новий, без видимих недоліків, а саме пошкоджень, потертостей, тріщин, подряпин, плям або розводів. Матеріали, застосовані для виготовлення товару, повинні бути не токсичні.
Товар повинен мати відповідне пакування, яке забезпечує цілісність товару та збереження його під час транспортування.
Транспортні витрати, вантажно-розвантажувальні послуги та зборка коштом постачальника. Вказані послуги окремо не сплачуються та включаються учасником до загальної вартості товару.
Відповідальність за якість замовлення, зовнішній вигляд, неушкодженість при транспортуванні до Замовника покладаються на постачальника.
Поставка товару здійснюється до 31.10.2019 року.
Місце поставки: заклади освіти Замовника відповідно до Дислокації, вказаної у цьому додатку.
Кількість поставки: 879 шт.
Гарантійний термін – не менше 24 місяців з моменту поставки товару на адресу замовника. При поставці товару обов’язково надаються копії супровідних документів, що підтверджують якість та безпечність товару (сертифікати відповідності (якості) / декларації виробника, де вказується дата виготовлення, та інші документи, передбачені чинним законодавством України).
Особливі вимоги: Учасник на етапі кваліфікації в триденний робочий строк повинен надати зразки наступних складових: замок-ручка з цифровим ключем і пронумерованим дармовисом, решітку, образний профіль для обробки вентиляційного отвору, петлі, цифри на фасаді виконані з акрилу, зразки ЛДСП.