Для підприємців Дніпропетровщини відкрито “гарячу” лінію

20.06.2016 09:00   -
Автор:

В приміщенні облдержадміністрації відкрито офіс Регіональної ради підприємців та запроваджено гарячу лінію з питань підприємництва. Працюють групи з експорту, приватної медицини, інновації та будівництва.
Про це повідомляє інтернет-видання “ДНЕПР. ГЛАВНОЕ” з посиланням на прес-службу.
Мета роботи гарячої лінії – ефективна підтримка бізнесу, надання кваліфікованих відповідей на проблемні питання у наступних сферах:
– Цивільне та господарське право
– Юридичне супроводження суб’єктів малого та середнього бізнесу
– Облік та оподаткування, складання фінансової звітності
– Зовнішньо-економічна діяльність
– Організація господарської діяльності на промислових підприємствах
– Комерціалізація інновацій
Отримати необхідну інформацію з ведення бізнесу можна за телефоном гарячої лінії (056)770-90-35. 742-83-42 з 10-00 до 16-00, або на e-mail RR.Businnes@dp.gov.ua.
Графік чергування працівників громадських організацій на гарячій лінії:
21 червня – Бабич Лариса Ігорівна – голова правління громадської організації «Регіональна асоціація пацієнтів», експерт в галузі медичних питань.
22 червня – Трикоз Олег Олексійович – директор з розвитку бізнесу ТОВ «БДО», експерт з питань аудиту, консалтингу, інвестицій.
23 червня – Кисельов Олександр Сергійович – голова правління громадської організації «Український захист», експерт з питань підтримки бізнесу підприємців з зони АТО.
24 червня – Петрова Валентина Миколаївна – директор Центру консалтингу Дніпропетровського університете ім. А. Нобеля, експерт з питань бізнес освіти та комунікацій.
29 червня – Тітов Володимир Ілліч – голова правління спілки «Центр економічної інтеграції та сталого розвитку», експерт з питань комерціалізації інновацій.
30 червня – Федоришин Ярослав Богданович – керуючий партнер Дніпропетровського філіалуконсалтингової компанії «Висоцький консалтинг», експерт в області управління малого та середнього бізнесу.