Для бізнесменів-переселенців Дніпропетровщина є найбільш привабливою

30.12.2014 11:40   -
Автор:

За даними Укрдержреєстру, протягом квітня-грудня 2014 року 240 суб’єктів господарювання зі Східного регіону змінили місце ведення власного бізнесу, обравши Дніпропетровську область. Регіон займає друге місце після Києва за цим показником та суттєво випереджає Харківську та Запорізьку області.
Про це повідомляє видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ».
Загалом у Дніпропетровській області зареєстровано 506,9 тис суб’єктів господарювання, що є третім показником в Україні (після Києва та Донецької області).
За окремими показниками щодо кількості зареєстрованих фізичних осіб-підприємців та юридичних осіб регіон займає друге місце в Україні (після Донецької області та Києва). Тут зареєстровано 389,7 тис фізичних осіб-підприємців та 117,2 тис юридичних осіб.
Нагадаємо, що у регіоні створено 35 центрів надання адміністративних послуг, які функціонують в обласному центрі, 13 містах обласного підпорядкування та 22 районах області. Через такі центри здійснюється надання адміністративних послуг населенню і видача документів дозвільного характеру суб’єктам господарювання. Наразі у містах та районах Дніпропетровщини надано всього понад 95 тис адміністративних послуг і 58 тис консультацій.
Читайте також: Євген Удод: «У 2014 році Дніпропетровщина зміцнила свій міжнародний статус»