Для святкового настрою: у Дніпрі трамваї й тролейбуси прикрасили по-новорічному

26.12.2022 22:38   -

Уже декілька років поспіль комунальне підприємство «Дніпровський електротранспорт» на період новорічних свят прикрашає трамваї й тролейбуси для створення святкового настрою пасажирам. Цього року попри непрості часи і роботу електротранспорту у неповноцінному режимі підприємство теж прикрасило рухомий склад. Салони оздобили новорічними наліпками, іграшками, енергоощадними гірляндами. 

«Нині електротранспорт, на жаль, через відомі усім причини (відключення електропостачання) не курсує  у стабільному повноцінному режимі. Попри це для створення святкового настрою нашим пасажирам підготували новорічні трамваї і тролейбуси у складі технічних рейсів, які виконуються зранку і ввечері. Їх прикрасили у новорічній тематиці», — розповів провідний фахівець КП «Дніпровський електротранспорт» ДМР Микита Керенцев. 

Водійка тролейбуса Ольга Ломоносова працює у святковому образі Снігуроньки і розповідає: «Пасажири радісно і по-доброму реагують, фотографують прикрашений тролейбус, а на зупинках — дякують за створення святкового настрою у такі непрості часи і висловлюють компліменти. А нам, персоналу, приємно чути відгуки наших задоволених пасажирів. Ще одна родзинка наших рейсів  — на кінцевих зупинках вмикаємо відому пісню «Щедрик»».