Дітей переселенців та атошників безкоштовні готуватимуть до ЗНО

28.01.2016 14:27   -
Автор:

На Дніпропетровщині влаштували безкоштовні курси з підготовки дітей переселенців та учасників АТО до зовнішнього незалежного тестування. Долучитися до занять можуть і демобілізовані, які хочуть вступати до вишу цьогоріч. Курси стартують вже наступного тижня, проте можливість записатися на них ще є.
Про це повідомили в департаменті освіти та науки облдержадміністрації, пише видання “ДНЕПР. ГЛАВНОЕ“.
Курси влаштувала облдержадміністрація разом з Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Заняття проводитимуть двічі на тиждень протягом трьох місяців. Підготовку вестимуть за найпопулярнішими дисциплінами тестування: українська мова, математика, історія України та англійська.
Читайте також: Когда в Днепропетровске проведут транспортную реформу
Слухачами курсів можуть бути як учні з 9 по 11 клас, так і демобілізовані бійці АТО. Загалом їх відвідають близько 250 абітурієнтів. Початок занять – 4 лютого.Ще є місця та час записатися – набір триватиме до 31 січня. Заявку можна залишити за телефонами: (056) 770-80-29; 093 363 75 38 або заповнивши анкету за посиланням.
Підготовчі курси будуть проходити на базі таких навчальних закладів: 1. Дніпродзержинський державний технічний університет (м. Дніпродзержинськ, вул. Дніпробудівська, 2).
Читайте також: В Днепропетровске заработает «горячая линия» по вопросам ОСМД