Деталі і наслідки вчорашньої масштабної залізничної аварії поблизу Дніпра

07.02.2021 15:03   -

Комісія, яка працює на місці масштабної залізничної аварії в районі станції Воскобойня, зробила попередні висновки про причини аварії. Сходження вагонів стався через злам бічної рами візка вагона. Вагон належить приватному власнику, – повідомляє Укрзалізниця.

Також в компанії повідомили, що до повного відновлення інфраструктури пошкодженою ділянкою поїзди курсуватимуть за допомогою тепловоза.

Сьогодні вже в такий спосіб через станцію було пропущено перший приміський поїзд. Усі інші поїзди теж курсуватимуть стандартним маршрутом.

Через збій у графіку руху поїздів сьогодні ще можливі затримки рейсів до Дніпра, Запоріжжя, Миколаєва, Маріуполя та в зворотному напрямку на 1-1,5 години.

Раніше ми повідомляли “Сталась масштабна аварія на Придніпровській залізниці” , що в ніч на 6 лютого біля станції Воскобойня Придніпровської залізниці з рейок зійшли 8 вагонів вантажного поїзда. Внаслідок цього пошкоджено залізничну колію та електричну опору (електроживлення на аварійній ділянці відсутнє), 4 вагони, які перевозили клінкер, перекинулися. Виникла затримка руху пасажирських потягів у “парному напрямку” (в обох напрямках) — з моменту виникнення аварії.