Депутати від “Батькивщини” працюватимуть заради Дніпропетровщини

17.12.2015 12:45   -
Автор:

У Дніпропетровській обласній раді VII скликання ВО «Батьківщина» має 9 представників. Це політично загартовані люди, готові все робити для того, щоб збудувати в області справедливі суспільні відносини, відновити економічну потужність сільського господарства та промислових підприємств.
Про це заявив Андрій Козар, депутат Дніпропетровської обласної ради від ВО «Батьківщина», повідомляє інтернет-видання “ДНЕПР. ГЛАВНОЕ” з посиланням на прес-службу партії.
Депутати від ВО «Батьківщина» мають професіональний і політичний досвід і бажання працювати, знають, чим живе зараз громада Дніпропетровщини і на що сподівається.
“У нашій команді – говорить Андрій Козар, депутат Дніпропетровської обласної ради від ВО «Батьківщина», – найбільша кількість аграріїв, тому плануємо плідно працювати над розвитком агропромислового комплексу Дніпропетровщини. Я вважаю, що немає проблем, яких не можна розв’язати. Але це лише за умов, що всі працюватимуть як слід, разом і не опускатимуть рук, коли виникають труднощі. Адже сьогодні ми маємо всі можливості для цього”.
Місцеве самоврядування – це не тільки певний рівень влади, але й головний елемент громадянського суспільства, завдяки якому погоджуються інтереси цього суспільства та держави.
“Вважаю, що системну та послідовну політику здійснюють не одинаки, а згуртовані команди. Такий колектив зараз склався у нас у Дніпропетровській обласній раді із числа депутатів, представників демократичних сил, які сформували дієву більшість”, – говорить Андрій Козар.
Напередодні першої установчої сесії обласної ради представники шести політичних сил, представлених у Дніпропетровській обласній раді, підписали угоду про спільну діяльність демократичних сил.
“Нам вдалося об’єднатися заради Дніпропетровщини. Зараз наше завдання – формування такого кадрового потенціалу, який міг би розумно керувати та вирішувати проблеми області. Життя вимагає зараз конкретних змін та рішучих дій”, – підкреслив Андрій Козар.
Депутатська фракція «Батьківщина» делегувала своїх представників до складу керівництва обласної ради та до складу керівництва постійних депутатських комісій. Це досвідчені партійці та професіонали своєї справи. Батьківщинці будуть реалізовувати програму партії та відстоювати інтереси мешканців Дніпропетровщини.