Де дніпропетровці можуть безкоштовно погрітись у морози (АДРЕСИ)

04.01.2016 10:33   -
Автор:

4 січня о 13.00 у Дніпропетровську у зв’язку із зниженням температури повітря на вулиці Курчатова, 10 (в районі Автовокзалу) міська влада обіцяє розгорнути мобільний пункт обігріву та гарячого харчування громадян.
Про це повідомили у департаменті взаємодії з правоохоронними органами, мобілізаційної та оборонної роботи і з питань надзвичайних ситуацій, пише видання “ДНЕПР. ГЛАВНОЕ”.
“У такому пункті усі бажаючі можуть безкоштовно обігрітися та похарчуватися гарячими стравами. Тут в денний період громадяни отримують гарячий обід та чай, в нічний — гарячий чай та обігрів. Пункт працюватиме цілодобово до підвищення температури повітря”, – зазначається у повідомленні.
Палатку з пічкою-буржуйкою надала Державна служба з надзвичайних ситуацій у Дніпропетровській області, дрова – департамент комунального господарства та капітального будівництва міської ради, а харчі — управління праці та соціального захисту населення міської ради. В нічний час у наметі чергуватиме представник Державної служби з надзвичайних ситуацій у Дніпропетровській області.
Також мобільний пункт обігріву працює на площі Островського (навпроти “Макдональдсу”).
Окрім того, сьогодні у місті працюють кімнати обігріву при територіальних центрах обслуговування громадян у кожному районі міста:
АНД- вул. Путилівська, 3;
Бабушкінський – вул. Панікахи, 95;
Жовтневий – вул. Космічна, 9;
Індустріальний – вул. Осіння, 11В;
Кіровський – вул. Фрунзе, 2;
Красногвардійський – вул. Бабушкіна, 28/32;
Ленінський – вул. Новоорловська, 25;
Самарський – вул. Іларіонівська, 2 (ж/м Північний), вул. Станіславського, 11 (ж/м Придніпровськ); вул. Гвая, 78 (ж/м Ігрень ), а також при товариствах Червоного Хреста.
Крім того, цілодобово працює міський центр соціальної допомоги по вулиці Свердлова, 56, де також можна отримати гарячий обід та першу необхідну медичну допомогу.
Читайте також: Сколько дорожных знаков заменят в Днепропетровске в 2016 году