Чиновники Дніпропетровщини навчаться працювати з молоддю по-європейськи

28.10.2015 11:54   -
Автор:

Працювати з молоддю по-європейськи навчаться держслужбовці Дніпропетровщини. Четверо чиновників регіону виграли право взяти участь у проекті «Молодіжний працівник». Програма, створена за аналогією до європейської.
Про це пише видання “ДНЕПР. ГЛАВНОЕ”.
Програма складається з 6 частин. Кожна з них проходить у новому місті, з новими учасниками. Представники Дніпропетровщини відправляться 29 жовтня в Полтаву разом з учасниками з Миколаївської, Херсонської та Полтавської областей. Там їх чекатиме чотириденна участь у семінарах та тренінгах. Їм доведеться зрозуміти суть молодіжної політики, відкрити для себе шляхи її фінансування з держбюджету, навчитися проектному менеджменту.
Читайте також: Чиновники нашли сравнительно честный способ отъема денег у днепропетровцев
Одна з учасниць проекту – Ірина Павлова – працює в департаменті фізкультури і спорту, сім’ї та молоді Дніпропетровської ОДА. Її та ще 3-х колег обрали на конкурсній основі: «Всі бажаючі отримали електронною поштою форму, розроблену Міністерством молоді та спорту. У ній низка питань, в основному про напрямок роботи, мотивації, причини бажання брати участь у програмі. Я заповнила форму. Мені передзвонили, сказали, що я пройшла», – радіє Ірина.
Вона каже – молодіжкою займається вже давно і дуже сподівається на новий досвід: «Взагалі я займаюся національно-патріотичним вихованням, співпрацюю з Молодіжним центром Дніпропетровщини, – розповіла Ірина. – Я поняття не маю, як буде проходити навчання за програмою «Молодіжний працівник», і від цього ще цікавіше!».
Читайте також: В ОДА продовжуються семінари для підприємців по роботі ProZorro