Чоловік у Дніпрі викрав батареї з дитсадка, який постраждав від ракетного обстрілу

14.04.2024 13:43   -

Нещодавно патрульні поліцейські Дніпра затримали чоловіка, який намагався нажитися на горі людей, викравши батареї з будівлі дитсадка, що постраждала від ракетного обстрілу. Про злочин правоохоронцям повідомила небайдужа громадянка, яка помітила підозрілих людей, що вивозять металеві радіатори з пошкодженого закладу. Завдяки наданим прикметам, патрульні оперативно відреагували та прибули на місце події, повідомляє про Новини Дніпра сайт «Наше Місто» з посиланням на патрульну поліцію Дніпропетровської області.

В ході розслідування було встановлено, що двоє чоловіків дійсно намагалися викрасти батареї з дитсадка, а потім здати їх у пункті прийому металобрухту. Один із ймовірних зловмисників був затриманий на місці події. Він зізнався, що вивіз радіатори з зруйнованого приміщення закладу.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу, яка наразі розслідує справу.

Цей жахливий випадок є черговим свідченням людської жорстокості та байдужості. Навіть у час війни та трагедії деякі люди готові наживатися на горі інших.

Патрульна поліція Дніпра закликає громадян бути пильними та повідомляти про підозрілі дії осіб. Разом ми можемо зупинити таких зловмисників та покарати їх за скоєне.