Чим займається громадська рада при ДніпроОДА?

16.04.2018 13:45   -
Автор:

Перший заступник голови Громадської ради при ОДА, ГО «Майдан-Січеслав» Вероніка Комісар в ексклюзивному коментарі Інтернет-виданню «ДНІПРО. ГОЛОВНЕ» розповіла, що у діяльності ради є 11 основних напрямків.
Громадська рада при Дніпропетровській облдержадміністрації затверджена Розпорядженням голови облдержадміністрації 5 грудня 2017 р. на підставі протоколу установчих зборів.
«На сьогоднішній день маємо 11 основних напрямків діяльності, які відповідають структурі облдержадміністрації. Працюємо зі зверненнями громадян стосовно питань, які входять до компетенції громадської ради, проводим патріотичні та просвітницькі акції», – сказала Вероніка Комісар.
Головною метою діяльності визначили налагодження конструктивної співпраці між органами державної влади та громадянським суспільством.
«Складнощів, як таких не виникає, зараз відпрацьовуємо механізм проведення спільних заходів. Переважно в нашій компетенції співпраця з органами державної влади. До органів місцевого самоврядування звертаємось за потреби вирішення проблем визначених у зверненнях громадян», – відзначила вона.
Також активістка повідомила, що завтра, 17 квітня, пройде спільний захід Громадської ради із Дніпропетровською облдержадміністрацією, а саме дебати на тему «Україна та НАТО». Захід повністю англомовний та в ньому беруть участь дніпровські дебатери та студенти.