Четверо дніпропетровців потрапили у ТОП-100 проекту “Нові Лідери”

20.06.2018 11:01   -
Автор:

Нещодавно стартував національний проект «Нові лідери», покликаний стимулювати суспільну увагу до пошуку нових лідерів незалежно від сфери суспільних відносин, а також підтримати ідеї важливості особистого впливу кожного громадянина на майбутнє України через та активну громадську позицію.
Про це повідомляє інтернет-видання “ДНІПРО. ГОЛОВНЕ” з посиланням на прес-службу телеканалу ICTV.
За результатами першого етапу відбору до сотні найкращих увійшли представники з Дніпропетровської області – Жеганський Віталій, Головацький Сергій, Мінін Денис та Сова Світлана. Можливо, саме представник Дніпропетровської області стане переможцем проекту «Нові лідери» і зможе реалізувати свої амбітні ідеї.
Жеганський Віталій – https://novilidery.com/lider/zeganskii-vitalii
Головацький Сергій – https://novilidery.com/lider/golovackii-sergii
Мінін Денис – https://novilidery.com/lider/minin-denis
Сова Світлана – https://novilidery.com/lider/sova-svitlana
Про проект. «Нові лідери» – національний телепроект, започаткований 34 громадськими організаціями України та підтриманий групою StarLightMedia. Мета проекту – показати широкому загалу, як багато в Україні енергійних людей, які готові якісно змінювати країну. Долучитися до проекту міг кожен, хто знає як змінити Україну та готовий реалізовувати ці трансформації. Обмеженням був лише віковий бар’єр – 25 років. Також до участі не допускались особи, що перебувають (чи перебували) на посаді керівника центрального органу виконавчої влади або є (були) народними депутатами України.