«Червоне повідомлення» б’є рекорди за переглядами

01.12.2021 14:17   -

Комедійний бойовик «Червоне повідомлення» (Red Notice) став найпопулярнішим фільмом в історії стримінгового сервісу Netflix, – повідомляє CNN.

У центрі сюжету три герої: агент Інтерполу та один з найкращих детективів світу Джон Гартлі (Дуейн Джонсон), хвацька злодійка Сара Блек (Галь Ґадот), яка спеціалізується на викраденні витворів мистецтва, та легендарний аферист Нолан Бут (Раян Рейнольдс). Блек підставляє Бута, який тепер вимушений об’єднати зусилля з Гартлі, щоб її піймати. Спочатку фільм знімали для Universal Pictures, але Netflix викупив його ще у 2019 році.

Фільм приніс 328,8 мільйона годин перегляду. Попередній рекорд належав американському фільму жахів «Пташиний короб» 2018 року із 282 мільйонами годин перегляду. Наразі 50% усіх передплатників Netflix у всьому світі переглянули «Червоне повідомлення». Фільм перевищив попередній рекорд лише за 18 днів після прем’єри, на відміну від «Пташиного коробу» — йому знадобились 4 тижні.

У жовтні Netflix запустив в Україні локалізований сервіс із інтерфейсом українською мовою. Також сервіс завів офіційні сторінки українською мовою у соцмережах Facebook, Instagram та YouTube.

У листопаді Netflix запустив сайт із власним щотижневим рейтингом популярних фільмів та серіалів. У кожній із понад 90 країн, де працює Netflix, рейтинг першої десятки свій.