Черговий по місту перевірив, як триває ремонт підземних теплових мереж у різних районах Дніпра

05.07.2024 15:31   -

Дніпро продовжує активну підготовку до нового опалювального сезону. Розпочали тепловики її наступного дня після завершення минулого — аби вчасно підготувати місто до старту опалення. 

Нині на різних локаціях Дніпра фахівці оновлюють підземні теплові мережі. Такий ремонт триває і в Індустріальному районі міста. 

«Ми проводимо активну підготовку до опалювального сезону. В одному із дворів замінюємо 700 м труби. Це дозволить ефективно доправляти тепло до помешкань, а також мінімізує тепловтрату», — розповів майстер теплової дільниці № 1 КП «Теплоенерго» Віталій Трегубов.

Аналогічні роботи тривають і на правому березі Дніпра у Центральному районі. 

«Міняємо трубу завдовжки 300 м. Маємо складнощі, бо труба розміщена у важкодоступному місці. Взимку такі роботи проводити неможливо, тож поки є нагода, ми цю трубу вирішили замінити, бо в неї вже завершився термін експлуатації. Ці підземні теплові мережі завжди розміщуємо у спеціальні короби та ізолюємо. Завдяки таким роботам мінімізуємо пориви та перебої з теплом, а також це  енергоефективність, що є важливим фактором в такий важкий час», — розповів директор КП «Теплоенерго» Дніпровської міської ради Андрій Клименко, який 5 липня є черговим по місту. 

Після завершення ремонтних робіт тепловики проведуть комплексне тестування, щоб переконатися, що усі компоненти працюють правильно.

На сьогодні по місту фахівці КП «Теплоенерго» Дніпровської міської ради вже замінили 40 % теплових мереж від запланованого.