Через обстріл на Донбасі двоє українських воїнів отримали поранення

26.07.2021 07:13   -

Минулої доби, 25 липня, через обстріл українських позицій бойовиками, на Донбасі було поранено українського військового.

В результаті обстрілів один військовий дістав осколкові поранення, інший – бойове травмування. Воїни перебувають у лікувальному закладі. Стан поранених – середньої тяжкості“, – повідомляє прес-служба ООС.

Усього за минулу добу зафіксували 11 випадків порушення режиму припинення вогню з боку проросійських терористів. Для обстрілів бойовики використовували кулемети, стрілецьку зброю, гармати БПМ та міномети 120-го та 82-го калібру.

Неподалік НОВОЗВАНІВКИ російські найманці вели вогонь з озброєння БМП-1, автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.Поблизу КРИМСЬКОГО ворог обстрілював наші позиції з автоматичних станкових гранатометів.Біля НЬЮ-ЙОРКА окупанти 4 рази відкривали вогонь з мінометів 120-го та 82-го калібру, а також станкових протитанкових гранатометів.У напрямку ПРИЧЕПИЛІВКИ збройні формування Російської Федерації тричі обстрілювали українські позиції з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.Неподалік ПІВДЕННОГО російсько-окупаційні війська здійснювали обстріли зі станкових протитанкових гранатометів.Крім того, на ЛУГАНЩИНІ був зафіксований проліт ворожого безпілотного літального апарату типу «Орлан-10» із перетином лінії розмежування“, – уточнюється в повідомленні.

Станом на 7 годину ранку, 26 липня зафіксовано 3 порушення режиму припинення вогню: поблизу населеного пункту Піски противник вів вогонь з протитанкових ракетних комплексів; біля Авдіївки російські окупанти обстріляли наші позиції зі станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів; в районі Причепилівки збройні формування Російської Федерації обстріляли українські позиції з ручних протитанкових гранатометів.