Частина Дніпропетровської області лишається без питної води!!!

12.05.2021 19:32   -

Прес-служба Дніпропетровської обласної ради повідомила про те, що через існуючу фінансову заборгованість держпідприємства «Дніпро — Західний Донбас» кілька районів нашої області залишаться без постачання питної води – йдеться про мешканців Синельниківського, Павлоградського, Васильківського, Петропавлівського, Покровського та Межівського районів. Ситуація склалася через борги підприємства, яке обслуговує вищевказані території. За несплату рахунків установу вже відключено від постачання електроенергії.

Нажаль, поки місцева влада згаданих районів не допоможе підприємству розрахуватися з боргами, люди ризикують лишатися без питної води.

«Сьогодні в екстреному порядку були проведені наради з мерами міст й ми досягли певного консенсусу. За активну роботу й сприяння у вирішенні проблеми хочу особливо подякувати першому заступнику голови Дніпропетровської обласної ради Генннадію Гуфману та нардепу Роману Каптєлову. Будемо сподіватись на адекватну та швидку реакцію місцевих рад, адже залишити людей без води — неприпустимо», — зазначив Микола Лукашук.