Була “1000 від Юлі”, а тепер – “1000 від Краснова”?

11.11.2020 18:55   -
Автор:

У Дніпрі обговорюють нову “роздачу” від Краснова. З різних районів міста в соцмережах пишуть, що по квартирах ходять “сумнівні особи», що представляються працівниками “благодійного фонду Краснова”, просять розписатися в документах “за Загіда” і пропонують “матеріальну допомогу” в розмірі 1000 грн. Відразу впізнали чергову “чорну технологію” кандидат від дніпровської мафії, коли скупка голосів маскується під роздачу “матдопомоги”.

Також люди Краснова пропонують городянам підписати зобов’язання – голосувати за кандидата із кримінальним минулим в 2-му турі виборів мера Дніпра 22 листопада. До речі, незаконно зібрані персональні дані потім можуть використовувати незрозуміло як і незрозуміло де.

Питання, яке хвилює деяких людей в соцмережах – “де моя тисяча, Загід?“. До речі, гроші хочуть тільки вперед – ризикувати за сумнівного кандидата задарма ніхто не бажає. Як ми пам’ятаємо, перед 1-м туром Краснов вже роздавав продукти і обіцяв гроші за голоси. Однак ті, хто продалися мафії Краснова, масово траплялися спостерігачам і поліції. Попадались на дрібницях, на зразок фотозйомки бюлетеня, що заборонено. Тепер грошей не отримають, зате можуть отримати реальні терміни: продаж голосу – кримінальний злочин, про що скупники Загіда, звичайно, не повідомляють.

Так що тепер жадібні до грошей люди вимагають у Загіда тисячу вперед. Інакше – давай, до побачення!