Будівельники почали роботи з прокладання останньої ділянки траси Дніпро – Решетилівка

21.03.2021 11:02   -

Будівництво траси Н-31 Дніпро-Решетилівка планують завершити як найскоріше і вже розпочалися роботи із прокладання останньої 29-кілометрової ділянки дороги, – повідомляється на сайті Дніпропетровскької ОДА.

«Важка техніка, мостовики та дорожники. Всі працюють, аби якнайшвидше запустити нову магістраль на Київ. Настільки грандіозний проєкт втілюють вперше за роки незалежності України», – зазначив Валентин Резніченко.

Основні роботи зараз тривають у Царичанському районі, іде будівництво мосту через канал Дніпро-Донбас. Із встановленням стабільно теплої погоди планується укладання дорожного покриття.  Викладають та утрамбовують піщану «подушку», облаштовують водостоки. У роботі задіяно понад 300 будівельників та 240 одиниць техніки.

«Без перебільшення історичне будівництво. Вже скоро цією ділянкою рушать 25 тис автівок на добу», – наголосив Олександр Коломійцев, в.о. начальника Служби автомобільних доріг у Дніпропетровській області.

В області вже звели 28,6 км траси. Залишається добудувати ще 29,5 км. Дорогу укладають від села Лобойківка до межі Дніпропетровської та Полтавської областей. Загальна довжина шляху – 157,9 км і пролягає територією двох областей – Дніпропетровської та Полтавської.

Масштаби вражають