Борис Філатов: пропозиції щодо впорядкування таких майданчиків, як Будинок мистецтв, варто обговорювати разом із територіальною громадою

21.01.2020 13:40   -
Автор:

Нині Будинок мистецтв, котрий розташований у будівлі колишнього кінотеатру «Червоногвардієць», є майданчиком, котрий фактично повністю знаходиться на міському фінансуванні. Місто платить туди 2,3 млн грн, і майже всі вони йдуть на зарплати. Разом з тим, цей будинок культури не продаватимуть і не розганятимуть, натомість наведуть там лад.
У випадку з Будинком мистецтв інтересантами розбурхування ситуації є директори комунальних підприємств, котрі сидять на комунальному майні і коштом платників податків заробляють гроші.
Похожее изображение
Натомість у будівлі є велика кількість приміщень і залів. Їх можна здавати на оренду і заробляти самостійно. «Можна вести там нормальну господарську діяльність, а не просто сидіти, касувати гроші і при цьому прикривати іншими людьми свої шкурні інтереси. Я відкритий для будь-якого діалогу, і разом з територіальною громадою, в діалозі з нею, ми знайдемо всі варіанти вирішення цих проблем», – заявив міський голова Дніпра Борис Філатов у коментарі до авторської передачі на youtube-каналі.
Подивитися програму «Запитай Філатова» можна тут: https://youtu.be/ciMIA4sEifw
Днепр.Главное