Бойовики продовжують чинити провокації на Донбасі

30.07.2020 10:03   -

За повідомленням штабу ООС, на лінії розмежування військ на Донбасі бойовики російсько-терористичних угруповань продовжують чинити провокації, порушуючи умови встановленого 27 липня режиму повного припинення вогню.

Зокрема, вчора бойовики стріляли по українських позиціях із гранатометів, так само як і за поточну добу було вчинено подібні провокації.

За минулу добу зафіксовано один постріл з підствольного гранатомету, що здійснили збройні формування Російської Федерації поблизу населеного пункту Новолуганське. Цей постріл ніс провокативний характер і був неприцільним, тому наші воїни вогонь у відповідь не відкривали.Від початку поточної доби ворог здійснив черговий провокативний обстріл поблизу Новотошківського, використавши для цього підствольні гранатомети та стрілецьку зброю. Вогонь у відповідь не відкривався“, – зазначено в ранковому повідомленні штабу ООС.

На щастя, ніхто з українських військових не постраждав і з моменту встановлення режиму тиші поранених і загиблих серед наших захисників немає, заявляють у Штабі.