Богдан зробив різку заяву про владу

18.11.2019 15:30   -
Автор:

У п’ятницю, 15 листопада, відбулася зустріч керівника Офісу президента Андрія Богдана та його заступників. Про це повідомляє TheБабель.
Під час зустрічі з колегами та журналістами Богдан розповідав про роботу Кабміну, розведення військ та перемовини з країною-агресором.
Згідно з джерелами, глава Офісу президента не задоволений діями Кабміну і ВРУ. Богдан лаявся так, що його просили підбирати слова.
Політик розчарований у власній фракції, а також скаржився, що його ніхто не любить. Також він не знає, як переконати Захід, що влада і бізнесмен Ігор Коломойський – не одне і те ж.
Богдан, що ведеться дискусія з МВФ про долю глави правління Райффайзен Банку Аваль Олексія Писарука. САП підозрює, що Писарук, в минулому перший заступник голови НБУ, був замішаний в розкраданні стабілізаційного кредиту НБУ в розмірі 1,2 мільярда гривень.
Також Богдан скаржився на те, що прем’єр-міністр Олексій Гончарук працює повільно і не завжди продуктивно. Через це між ними виникають суперечки. У нього є розбіжності і з главою СБУ Іваном Бакановим.
Богдан також розповів, що призначенням глави Київської міської державної адміністрації влада не поспішає, тому що “не впевнена в персоналіях”. На питання, чому не влаштовує кандидатура нардепа від “Слуги народу” Олександра Ткаченка і коли буде призначення, по суті чиновник не відповів.