BMW – хамелеон

09.01.2022 09:19   -

Німецька компанія BMW продемонструвала на виставці CES 2022 електричний iX із інноваційною схемою фарбування. Відео з дивовижною функцією машин опублікував у Твіттер користувач Out of Spec Studios.

На відео iX змінює колір: спочатку автомобіль стає темно-сірого відтінку, потім – білого, а потім – біло-сірого.

Завдяки E Ink цей прототип BMW iX може змінювати кольори – у всякому разі, у відтінках сірого.
Нова технологія E Ink від BMW – це та, яку потрібно побачити, щоб зрозуміти. Ось чому BMW продемонструвала технологію на CES (CES 2022) (Consumer Electronics Show). Нова технологія E Ink дозволяє автомобілю одним натисканням кнопки повністю змінити свій зовнішній відтінок з білого на чорний і назад у будь-якому місці кузова. Ви повинні побачити це, щоб повірити.

У цьому новому відео, в якому BMW продемонструвала iX Flow з E Ink для свого віртуального дебюту на CES 2022, ви зможете побачити, як саме він працює, і навіть почути від Стелли Кларк, керівника проекту iX Flow. Кларк пояснює, як це працює та переваги технології. Це цікава технологія, яка має більшу цінність, ніж може здатися на перший погляд.

BMW iX Flow може змінювати свій відтінок у всьому автомобілі, навіть на колесах. Таким чином, автомобіль може бути білим з чорними колесами, чорним з білими колесами, повністю чорним або повністю білим, у будь-який момент лише одним натисканням кнопки. Крім того, різні частини автомобіля можна змінювати незалежно від інших. Тож у вас може бути двоколірна машина, просто чорний капот, може, білий дах або навіть шаховий автомобіль.