Близько півсотні підприємців щомісяця переводять свій бізнес з Донбасу до Дніпра

06.10.2015 11:15   -
Автор:

Все більше «підприємств-переселенців» з’являється на Дніпропетровщині. Захищеність, стабільність та мир обрали 613 бізнесменів з Донбасу та перенесли свою діяльність на Дніпропетровщину. Лише цьогоріч продовжити свою справу в нашій області вирішили 373 юридичні та фізичні особи-підприємці.
Про це повідомляє видання “ДНЕПР. ГЛАВНОЕ” з посиланням на ОДА.
У 2014 році для переїзду частіше за Дніпропетровщину бізнесмени обирали лише Київ. Продовжують приїжджати в область і цьогоріч: щомісяця у нашому регіоні в середньому з’являється 47 нових приватних підприємців та підприємств з Донбасу.
«Навіть у скрутні для країни часи наша область залишається економічно стабільною. Підприємці з Донбасу зрозуміли: Дніпропетровщина – перспективний для ведення бізнесу регіон. Тут для своєї справи знайде місце кожен, хто хоче розвиватися та бути впевненим у завтрашньому дні», – зазначив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.
Він додав, що в регіоні надаватимуть допомогу всім, хто буде вести справи чесно та прозоро.
«Ми готові прийняти підприємства та приватний бізнес з Луганської та Донецької областей. Все, що вимагаємо від наших партнерів – працювати згідно з українським законом», – сказав голова облдержадміністрації.
Щодо того, як перевести бізнес та продовжити його у Дніпропетровській області, переселенців консультують в 35 центрах надання адміністративних послуг. Там їм надають необхідні дозволи, ліцензії та довідки.