Благодійна допомога для малечі: у Дніпрі діти ВПО віком 2-3 роки отримують зимовий одяг

02.11.2022 11:14   -

У Дніпрі діти із числа внутрішньо переміщених осіб отримують набори зимового одягу. Це благодійна допомога від Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України та ЮНІСЕФ, яку видає департамент соціальної політики Дніпровської міської ради. У місті комплектами зимового одягу будуть забезпечені 2 426 дітей ВПО (віком 2-3 роки). 

«Дніпропетровська обласна військова адміністрація передала міській раді партію зимового дитячого одягу. До комплекту входить тепла куртка, штани, спідній одяг, шарф, шапка, рукавички, взуття. Усе розраховане на дітей 2-3-х років. Наш центр видає такі комплекти за списками. Звісно, усі, хто має право на отримання таких наборів, є в реєстрі як внутрішньо переміщені особи», — розповіла директорка Дніпровського міського центру соціальних служб Анастасія Тищенко. 

Ніна Кармановська отримала два комплекти зимового дитячого одягу: «Теплий зимовий одяг — це гарна допомога, а особливо, коли у родині не одна дитина. Гарний набір з усього необхідного у що можна одягнути дитину взимку. Зі свого рідного міста виїхали з однією валізою. Зайвих коштів зараз немає, а одягнути дітей потрібно. Тож такі набори на часі».